Sestanek usmerjevalne skupine GETM3


V petek, 7.9.2018, je na Medvedovi domačiji potekal sestanek usmerjevalne skupine projekta GETM3. Poleg spoznavanja slovenskega podeželja in kulture, kar prispeva k razvijanju medkulturnih kompetenc raziskovalcev, so člani skupine v ustvarjalnem delovnem okolju pregledali preteklo delo in načrtovali aktivnosti za leto 2019.

getm3GETM3 je mednarodni in interdisciplinarni raziskovalni projekt, ki je financiran s strani Evropske komisije (Horizon 2020) in stremi k izboljšanju zaposljivosti globalnih talentov, praks ravnanja s talenti in posledično ekonomskemu napredku. Je globalni projekt, ki povezuje akademske in poslovne partnerje z Irske, iz Južne Koreje, Poljske, Slovenije in Združenega kraljestva. Univerza v Ljubljani, ki je partnerica projekta, je med 3. in 7. septembrom 2018 organizirala sedmo srečanje raziskovalcev, imenovano “sandpit”. To so četrtletna srečanja, ki povezujejo domače in tuje raziskovalce z namenom izmenjave znanja in idej ter zagotavljanja napredka pri uresničevanju ciljev GETM3 projekta.


Povezave:

  • https://getm3.eu/
  • https://www.facebook.com/getm3global/

This project has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme under the Marie Skłodowska-Curie grant agreement No 734824.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja